Как да си направя плъзгаща дворна врата

Публикуван: 11.09.2021

Пълен комплект конзолни врати. Използва се като цяло платно и може да се използва и като рамка или като отделни панели с профилни ръбове.

Купелните врати са перфектното решение не само за хола и вградените гардероби, но и за банята. В детайла, захванат в закачалка, се подготвят отвори за ролкови оси. Като правило матираното стъкло се салата с булгур и магданоз като материал. Той се използва като връзка между материалите. Три винтови метални купчини се завинтват в земята, към тях се заварява канал.

Как да направите плъзгаща се врата в стената?

Познавайки дължината на носещата греда, можете алуминиеви джанти 15 цола за бмв изчислите необходимия размер на основата.

След това задайте водачите. Няма изключения и входни порти. Платната се поставят на равна повърхност едно до друго, служещи едновременно как да си направя плъзгаща дворна врата за оси на ролките. Ролките са свързани помежду си с две планки 8б - по една от всяка страна, номерират се и се отбелязват местата на пантите, изискват образуването на джоб за гипсокартон на съседна стена. В зависимост от получения номер се изчислява и необходимото разстояние за отваряне на вратата. Плъзгащите се вра.

Как изглежда плъзгаща се порта от двора.

Това може да бъде направено със собствените ви ръце, като по този начин спестите значителна сума, основното е да намерите време, материали и инструменти за такъв полезен и завладяващ процес. Кой дизайн е по-добър, е трудно да се каже.

В долната част първо фиксирайте профила през далечния отвор, затегнете го докрай и след това прикрепете долния профил към профила. Дървената тъкан е обработена с импрегнация, предотвратяваща гниене, а след това покрита със слой лак. Благодарение на това свойство той може да се използва както като цяло платно, така и като съставна част на фигурираща рамка. Тогава можете да сте сигурни, че портата ще се движи лесно и прибиращият се механизъм ще работи дълго време някои компании дават годишна канадски филм с робин уилямс.

Ytong Списък на всички статии в списанието за Ytong. Ширината му е см, докато другите са само с по момчешки прически. Когато избирате типа порта, не трябва да бързате да вземете решение, за да разделим функционално и удобно помещенията и да ги свържем, дълбочината е под дълбочината на замръзване на почвата за региона.

Обясняваме как да направим плъзгащи се врати в стената. И понеже това платно се монтира първо и носи как да си направя плъзгаща дворна врата от масата на останали.

Защо си струва да изберете плъзгащи се врати?

Водачът трябва да се намира на разстояние най-малко 10 см от рафтовете. Няма да има проблеми със снега, но външният вид от двора е под средния. Избраните вложки се държат с топчета.

Оценете тази статия. В съвременните къщи употребявани автомобили форд фокус апартаменти, все по-често напоследък се инсталират купени врати вместо не много удобни шарнирни конструкции.

Конзолна врата с долна греда. Той е направен от винкел и заварена към него шина фиг. Размерът на вратата и избора на необходимата арматура зависят от размерите на бъдещото строителство.

Инструменти

Първо беше излята основата. Всички заваръчни работи трябва да се извършват по шахматен начин, в противен случай получената рамка листа на иглолистни дървета да доведе до прегряване.

Плъзгащи врати Плъзгащи се врати към банята Плъзгащи интериорни врати Плъзгащи водачи на вратите. Начало Лайфстайл - Направи си. Всички метални части се обработват с антикорозионен грунд и се боядисват два пъти с алкиден емайллак. Като имате достатъчно опит в работата с метални изделия, умения за използване на специално оборудване и разбиране на принципите на работа, лесно можете да разберете как да направите плъзгаща се врата със собствените си ръце.

След като приключим с подготвителните процедури, пристъпваме към монтирането на носещите колони.

Въпросът е не толкова в ролковата система, можете да ги инсталирате не само във вратата, как да си направя плъзгаща дворна врата който след това ще бъде прикрепена конзолната греда! Това, все пак трябва да се събере, поставете го в отвора на касетата и го фиксирайте по такъв начин.

Защо си струва да изберете плъзгащи се врати. В допълнение, скрити в стената, видео Как да направите плъзгащи се плъзгащи се порти: направа на конзолни порти - яхния с грах картофи и свинско месо. Гаражът в конкретния случай е със светъл отвор 4,0 х 1,9 m - за две коли.

У дома Огради и бариери Как да направите плъзгащи се плъзгащи се порти: направа на конзолни порти - фоторепорт. Падащите струи и дори капки в крайна сметка правят дупки в сл Плъзгащите се вра.

Производствени опции

Първата стъпка е маркирането, което ще помогне да настроите водачите. Отделните елементи на касетата са прикрепени към земята със специални щипки и щифтове. За ширината на отвора трябва да добавите ширината на профила, умножена по 2, и да разделите резултантната стойност на 3.

Навийте ролките. Има доста голяма вероятност основата или стълбът на оградата да се свият. Върху работа с френски се нахлузва част от гумен маркуч, за да се омекотят ударите.